Tuesday, December 21, 2021

Seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa

Seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa



Epäterveelliset merkit menevät molempiin suuntiin. Olen Fam lääkäri. Tutustu oireisiin, diagnoosiin, hoitoon ja…. Kuinka selviytyä, kun kumppanillasi on krooninen terveysongelma. Ex-miehelleni nämä olivat suuren jännityksen ja keskittymisen aikoja, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa. Tässä on vain muutamia oppitunteja, joita kannan mukanani:. Muistan elävästi yhden hetken, kun exäni käveli pois työpöytästään ja istuutui viereeni katsomaan olympialaisten avajaisia.





Ota meihin yhteyttä



Luotto: Bigstock. Pidät hänestä, pidät hänen ystävistään, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa, pidät hänen liikkeistään makuuhuoneessa. Mietit, voisiko hän olla aviomies materiaalia. Sitten hän istuttaa sinut alas ja kertoo, että hänellä on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Huomaat olevasi epävarma siitä, pitäisikö seurustelun jatkua vai ei.


Kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairastavana olen täällä kertomassa sinulle, mitä sinun on tiedettävä seurustelemisesta kaltaiseni kanssa, jotta voit jatkaa suhteen kehittämistä tämän ihanan miehen kanssa. Okei, joten käymme terapiassa ja otamme lääkkeitä joka päivä, mutta niin tekee myös puolet New Yorkin ihmisistä. Et koskaan tiedä, kuinka paljon aikaa käytämme ajattelemalla liikaa jotain, mitä sanoit illallisella viime tiistaina.


On mahdollista, että joko tiedämme, miten käsitellä sitä, tai työskentelemme sen eteen. Ihmiset, joilla on mielialahäiriöitä - kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus, rajapersoonallisuus, ahdistuneisuus ja muut - ovat oppineet, että tunteidemme pitäminen on huonoa. Se saa meidät tuntemaan erittäin voimakkaita negatiivisia tunteita, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa, ja ne koskevat yleensä meitä itseämme. Lisäksi, kun tunnemme pahaa, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa sinulla on huonoja ajatuksia ja saatat haluta tehdä pahoja asioita, kuten kiillottaa kokonaisen viinapullon, soittaa exämme tai istua ratin takana kiihtyneenä.


Varmistaaksemme, ettemme päädy humalassa soittamaan jollekin tai pahempaa, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa, meidän on varmistettava, etteivät tunteemme pääse valtaamme. Joten meidän on puhuttava. Jos putoamme hoidossamme, koemme traumaattisen tapahtuman tai lääkkeemme lakkaavat toimimasta, voimme pahentua.


Tarvitsemme vähemmän unta. Olemme sosiaalisempia, epäsäännöllisellä tavalla. Masennusjakso sen sijaan tuntuu kävelemiseltä maapähkinävoin läpi. Jos seurustelet jonkun kanssa, jolla on kaksisuuntainen mielialahäiriö tarpeeksi kauan, saatat joutua näkemään hänet jakson läpi. Ei-toivottuja asioita tapahtuu kuitenkin kaikille, myös ihmisille, joilla ei ole mielisairautta.


Jokainen, josta seurustelet ja joista välität, joutuu kokemaan joitain huonoja asioita. Kaksisuuntaiseen mielialakohtaukseen on olemassa hoitoa, asioita, jotka parantavat ihmisen oloa. Ja se käy ilmi seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa Tällaisen kohtelun kaksi näkökohtaa ovat tuki ja kumppanuus, joita sinun tulee antaa muille merkittäville. Saatat päätyä suhteeseen emotionaalisesti vireessä olevan miehen kanssa, joka on tietoinen itsestään ja puhuu avoimesti ja rehellisesti tunteistaan, seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa.


Tracey Lloyd asuu Harlemissa, missä hän seurustella kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa hänen kissansa päästäkseen näppäimistöön. Löydät lisää hänen kokemuksistaan ​​kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa hänen henkilökohtaisesta blogistaan, My Polar Opposite. Olemme liittyneet BHM Digital -verkkosivustojen perheeseen ja päivittäneet käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme.


Jatkamalla tämän sivuston käyttöä hyväksyt päivitetyt käyttöehtomme ja tietosuojakäytäntömme. MadameNoire on hienostunut elämäntapajulkaisu, joka tarjoaa afroamerikkalaisnaisille viimeisimmät muotitrendit, mustien viihdeuutisia, vanhemmuuteen liittyviä vinkkejä ja kauneuden salaisuuksia, jotka on tarkoitettu erityisesti mustille naisille. Mustat naiset etsivät tietoa monista eri aiheista, kuten afroamerikkalaisista hiustenhoidosta, terveyskysymyksistä, parisuhdeneuvoista ja uratrendeistä – ja MadameNoire tarjoaa kaiken tämän.


MadameNoire ® Tekijänoikeus © BossipMadameNoire, LLC Kaikki oikeudet pidätetään BHM Digital. Luokat: Terveys. Kommenttien vastuuvapauslauseke: Kommentit, jotka sisältävät hävytöntä tai halventavaa kieltä, videolinkkejä tai ylittävät sanat vaativat moderaattorin hyväksynnän ennen kuin ne näkyvät kommenttiosiossa. Urban One -brändi. MadameNoire ® Tekijänoikeus © BossipMadameNoire, LLC Kaikki oikeudet pidätetään BHM Digital Powered by WordPress VIP.





tiger 0nline-treffit



Luotto: Bigstock. Pidät hänestä, pidät hänen ystävistään, pidät hänen liikkeistään makuuhuoneessa. Mietit, voisiko hän olla aviomies materiaalia. Sitten hän istuttaa sinut alas ja kertoo, että hänellä on kaksisuuntainen mielialahäiriö. Huomaat olevasi epävarma siitä, pitäisikö seurustelun jatkua vai ei.


Kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairastavana olen täällä kertomassa sinulle, mitä sinun on tiedettävä seurustelemisesta kaltaiseni kanssa, jotta voit jatkaa suhteen kehittämistä tämän ihanan miehen kanssa.


Okei, joten käymme terapiassa ja otamme lääkkeitä joka päivä, mutta niin tekee myös puolet New Yorkin ihmisistä. Et koskaan tiedä, kuinka paljon aikaa käytämme ajattelemalla liikaa jotain, mitä sanoit illallisella viime tiistaina. On mahdollista, että joko tiedämme, miten käsitellä sitä, tai työskentelemme sen eteen.


Ihmiset, joilla on mielialahäiriöitä - kaksisuuntainen mielialahäiriö, masennus, rajapersoonallisuus, ahdistuneisuus ja muut - ovat oppineet, että tunteidemme pitäminen on huonoa. Se saa meidät tuntemaan erittäin voimakkaita negatiivisia tunteita, ja ne koskevat yleensä itseämme. Sairaat ihmiset vaihtavat maniasta tai hypomaniasta emotionaalisen tilan, jossa he ovat energisiä ja iloisia tai joskus aggressiivisia tai harhaanjohtavia, masennusjaksoihin. Elinikäinen sairaus esiintyy yleensä perheissä, vaikka kaksisuuntaisen mielialahäiriön syytä ei tunneta.


Usein se voidaan kuitenkin hoitaa menestyksekkäästi hoidon avulla. Kaksisuuntaista mielialahäiriötä on kahta päätyyppiä:. Kaksisuuntainen mielialahäiriö 1 on sairauden vakavampi muoto, ja sen määrittelevät maaniset jaksot, joilla on jokin seuraavista ominaisuuksista:. Hypomaanisia jaksoja voivat olla:. Kaksisuuntaista mielialahäiriötä hoidetaan yleensä lääkkeiden ja hoidon yhdistelmällä. Onnistunut hoito voi kuitenkin olla haaste, koska monet ihmiset kaipaavat maanisten jaksojen euforiaa ja energiaa.


Joskus ne, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö, laukaisevat jopa tarkoituksellisesti maanisen jakson. Esimerkiksi henkilö saattaa haluta maanisen jakson mukanaan tuomaa suurta energiaa saadakseen projektin valmiiksi. Tämä voi tapahtua terapiaistunnoissa, säännöllisissä tarkastuksissa tai aina, kun on tarpeen keskustella huolestuttavista oireista.


Monet ihmiset, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö 1, käyttävät hyvin litiumia, mielialaa stabiloivaa lääkettä. Ne, joilla on kaksisuuntainen mielialahäiriö 2, eivät välttämättä reagoi täysin lääkkeisiin, joita usein käytetään kaksisuuntaisen mielialahäiriön hoitoon. Kaikissa romanttisissa suhteissa on varmasti haasteita, mutta kaksisuuntainen mielialahäiriö voi tehdä asioista erityisen vaikeita elämän eri osa-alueilla:.


Kumppanisi voi aloittaa läheisyyden paljon normaalia enemmän, tai masturboida tai käyttää pornografiaa tavallista useammin. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivät voivat myös harjoittaa riskikäyttäytymistä, kuten suojaamatonta seksiä tai avioliiton ulkopuolisia suhteita maanisena.


Masennusjaksojen aikana kumppanisi voi välttää seksuaalista kontaktia kokonaan. Tämä voi olla hämmentävää tai tuntua hylätyltä, varsinkin jos kumppanisi on äskettäin halunnut paljon seksuaalista toimintaa maanisen tai hypomaanisen ajanjakson aikana.


Kaksisuuntaista mielialahäiriötä on itse asiassa neljää eri tyyppiä ja ne ovat:. Suurimman osan ajasta I-tyypin kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivä henkilö tarvitsee erityistä sairaalahoitoa. Syklotymia tai syklotyminen häiriö – henkilö kärsii lukuisista hypomaanisista oireista ja masennuksesta, jotka voivat kestää jopa vuoden lapsilla ja jopa 2 vuotta aikuisilla.


Tapaaminen kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsivän kanssa ei ole helppoa. Kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairastavan kanssa seurusteleminen on vaikeaa, ja sinun pitäisi odottaa monia erilaisia ​​tunteita. Kaikki saavat vaikutuksen. Oman taistelunsa lisäksi kärsijä levittää tunteitaan ja episodiaan ympärillään oleville ihmisille.


Se ei tule olemaan helppo suhde, mutta jos rakastat henkilöä, sydämesi voittaa. Vastaus on haastava, koska se todella testaa kuinka paljon rakastat henkilöä. Kaksisuuntaisen mielialahäiriön sairastavan kanssa seurustelu sisältää kolme päätekijää:. Rakasta henkilöä ja auta häiriön kanssa.


Kaksisuuntaisen mielialahäiriön kanssa seurustelu tarkoittaa myös henkilön ymmärtämistä niin paljon kuin voit. Jos päätät olla kyseisen henkilön kanssa, yritä parhaasi pysyäksesi. Kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä kärsiminen voi olla liikaa, mutta jos sinulla on joku, jota rakastaa ja välittää sinusta - se on hieman siedettävää.


com aviopareille tarkoitettu kurssi on erinomainen resurssi, joka auttaa sinua selviytymään avioliiton haastavimmista puolista.


Ota kurssi. Avioliittoneuvoja. Naimisiinmeno Avioliittoa edeltävien lupausten valmistelu KATSO KAIKKI. Naimisissa elämä Seksi-elämä Suhde Romanssi KATSO KAIKKI. Avioliitto Apua Avioero Ero Uskottomuus KATSO KAIKKI. Avioliittokilpailut Avioliittolainaukset Videot. Avioliittokurssi Tallenna avioliittoni Ennen avioliittoa -kurssi KATSO KAIKKI. Etsi terapeutti.

No comments:

Post a Comment

Bedste gratis internationale datingsider

Bedste gratis internationale datingsider nye opfølgende kommentarer nye svar på mine kommentarer. For mere information gå ind på følgende li...